Bij Vuurvast staat een brede waaier van vaardigheden en activiteiten ter beschikking. Verschillende divisies werken zeer nauw samen ten dienste van de klant.

De dienstverlening steunt op de samengebundelde krachten van een zeer gestructureerd team, niet alleen op het vlak van europa, maar voor gans de wereld.

Project-aanpak: Voor elke fase van het project – van het eerste ontwerp tot de finale oplevering – staat een team eigen specialisten klaar. Het volledige projectbeheer, de detailstudies, de aankoop van het materiaal, de montage, de indienststelling en de controle op de uitgevoerde werken… alles gebeurt door eigen gekwalificeerd personeel en in nauw overleg met de opdrachtgever. De voordelen van deze aanpak: optimale communicatie en een perfecte timing, zodat de werken volgens plan verlopen.

40 jaar ervaring: Als familiebedrijf groeide Vuurvast door de jaren.  Kennis en ervaring gingen hand in hand bij de uitbouw van het bedrijf.

De firma staat vandaag in de eerste plaats waar ze staat door strategie en kennis.
Reeds 3 generaties zijn werkzaam in het bedrijf.

Vuurvast heeft al jaren een reputatie in ovenbouw.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staanu graag te woord!

Vuurvast materiaal, Industrie ovenbouw, Levering materialen, Engineering vuurvast, Staalbouw vuurvast, Engineeringsbedrijf, Projectbeheer en Uitvoering in Molenstede, Vlaams-Brabant.

Adres

Ons adres:

Herrestraat 2020 Molenstede (Diest)

Telefoon: