Bent u ook op zoek naar een vakkundig aannemer voor al uw tuin-, landbouw- en grondwerken? Dan bent u bij ons van Weymeersch BVBA uit Oordegem (Lede, Oost-Vlaanderen) aan het juiste adres! Wij zijn een gedreven aannemersbedrijf waar kwaliteitswerk altijd op de eerste plek staat. Wij willen met al onze werken iedere klant tevredenstellen. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk om onze tuin-, landbouw- en grondwerken binnen de afgesproken termijn op te leveren zoals u dat mag verwachten.

Tuinaanleg: Van een wildernis iets moois maken, dat is voor ons de kunst van tuin- en groenaanleg. Wij hebben de vakmanschap in huis om uw gazon, tuin, weide of groenvoorziening volledig naar uw smaak in te richten.

Grondwerken: Ons bedrijf is gespecialiseerd in grondwerk. Wij zorgen voor de juiste ondergrond voor uw project.
Aanleg terrassen & opritten: Wij verzorgen als specialist in grondwerken ook klinker- en bestratingswerken op maat. Wij zorgen voor een perfect aangelegde verharding aan uw woning of bedrijfspand.
Wenst u een afspraak te maken en/of heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!Tuinwerken, Grondwerken, Aanleg opritten en terassen, Tuinaanleg, Graafwerken, Kleine metselwerken, Landbouwwerken

Adres

Ons adres:

Diepenborgstraat 14 9520 Sint-Lievens-Houtem

Telefoon: